Nieuws - 44e ROMMELMARKT in de Hoeve

Op zaterdag 23 februari vindt de 44e rommelmarkt plaats in de kippenschuur van de familie Olijslager, Jokweg 77 in de Hoeve. De voorbereidingen zijn al weer in volle gang! De jaarlijkse rommelmarkt wordt georganiseerd door obs de Klaeter en korfbalclub De Hoeve. 

Belangrijke informatie:

Op zaterdag 9 februari worden de spullen die u beschikbaar stelt bij u thuis opgehaald. Als u deze dag niet thuis bent, dan kunt u nog op zaterdagmorgen 23 februari vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur de spullen afgeven bij de kippenschuur. Mocht u beslist niet in de gelegenheid zijn de spullen te brengen, belt u dan vroegtijdig even met 0561 433227.

Tijdens de ronde door de Hoeve worden alleen verkoopbare spullen meegenomen. Onderstaande spullen worden NIET meegenomen:

* Grote meubelstukken

* Beeldbuizen/TV’s

* Kapotte artikelen

* Matrassen en kussens

Als u niet in gebruik zijnde elektrische apparaten mee wilt geven, dan willen wij u vragen om met behulp van een sticker te vermelden of de apparaten het nog wel of niet doen. 

Daarnaast blijft het inzamelen van oud ijzer een groot succes. Wij nemen heel graag uw oud ijzer mee op zaterdag 9 februari. Bedspiralen, kachels, wasmachines, bouten, moeren, werktuigen etc etc. Wie verrast ons met een oude trekker, schudder of kunstmeststrooier..?  U kunt uw oud ijzer ook zelf brengen en in de speciale "oud ijzer" container storten die al vanaf zaterdag 9 februari klaar zal staan bij familie Olijslager."

Mocht u spullen hebben, waarvan u denkt dat het waardevol is voor het opbod, wilt u deze spullen dan afgeven bij F. Banda of een van de commissieleden.

Bij voorbaat dank aan al degenen die zich ieder jaar weer zo fantastisch inzetten om dit evenement te doen slagen!

Vriendelijke groeten namens de Rommelmarktcommissie,

Ingrid van Veen

Geplaatst op: 28 Januari 2019

terug